Nieuws

Bedenk jij een naam voor JOGG Vlaardingen?

Bedenk jij een naam voor JOGG Vlaardingen?


De naam JOGG Vlaardingen is zó 2018! Daarom willen we jou vragen om een naam voor JOGG Vlaardingen te bedenken! Kijk snel onderstaand filmpje waarin Juvat Westendorp vertelt wat je moet doen!Naast een originele naam is het ook de bedoeling dat je hier een logo bij ontwerpt. Dit mag door te knippen, plakken, knutselen, te op de computer, hoe je maar wilt. Om je een beetje op weg te helpen, kun je - als je hierop klikt - een aantal voorbeelden bekijken.

Ook is het heel belangrijk dat je op papier zet waarom je voor de naam en het logo hebt gekozen. Het moet natuurlijk iets te maken hebben met gezondheid!

Een aantal belangrijke dingen op een rijtje:
  • Je kunt meedoen als je in groep 5, 6, 7, of 8 van de basisschool zit.
  • Je mag zelf een ontwerp inleveren, maar je kunt het ook samen met vriendjes of vriendinnetjes doen.
  • Je kunt het ontwerp t/m vrijdag 22 maart 2019 opsturen naar info@joggvlaardingen.nl. Wij willen graag een foto van de bedachte naam + het logo zien en daarbij een verhaal waarom hiervoor is gekozen. 
Hoort jouw ontwerp bij de 3 leukste inzendingen die we ontvangen? Dan mag je je ontwerp op vrijdag 29 maart van 16.00-17.00u komen presenteren in de Burgerzaal van het Stadhuis van Vlaardingen! Hier vertel je aan de jury, bestaande uit wethouder onderwijs Jacky Silos, wethouder sport Bart Bikkers en andere belangrijke mensen van JOGG Vlaardingen, waarom jouw ontwerp moet winnen. Zorg dus dat je goed bent voorbereid!

Zet hem op! Wie weet zie je jouw logo straks in heel Vlaardingen!

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@joggvlaardingen.nl.

Alle hulp is welkom,
in welke vorm dan ook ...