Nieuws

Drukbezocht Un1ek Zomerfeest

VLAARDINGEN - Op woensdagmiddag 16 augustus organiseerde UN1EK voor de derde keer het UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras in Vlaardingen. Ruim 900 kinderen van 4 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam namen deel aan allerlei leuke sportieve, creatieve, muzikale en gezonde activiteiten.

Bij binnenkomst ontvingen kinderen een strippenkaart waarop zij alle activiteiten konden afstrepen. Zo was er een jungle stormbaan, een voetbal pannakooi en kon er mee worden gedaan aan onder adnere boks-, djembé- en gitaarworkshops.

Un1ek partner van JOGG-Vlaardingen

Un1ek is sinds het eerste uur betrokken bij de Vlaardingse JOGG-aanpak. Tijdens het Zomerfeest was er dan ook ruimschoot aandacht voor de gezonde(re) leefstijl. Naast veel beweegactiviteiten, konden alle deelnemers langs bij de JOGG-Waterbar voor een koud flesje water of kon er worden gepicknickt met een lekker stuk groente en fruit.  

Evenementen Vlaardingen

Organiseert u binnenkort een evenement waar (veel) kinderen bij aanwezig zijn en wilt u dit nét wat gezonder aanpakken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Foto's
EYE CATCHING Fotografie

Alle hulp is welkom,
in welke vorm dan ook ...