Nieuws

JOGG, ViB en MySmoothiefiets

Veel evenementenorganisatoren zoeken naar manieren om hun evenement nét even wat gezonder te maken. Met de JOGG-Smoothiefiets wordt dat nu makkelijk en vooral heel leuk. Deelnemers kiezen het soort fruit dat zij lekker vinden, stappen op de fiets en trappen zo hun eigen smoothie klaar. De verhuur vindt plaats via de Sport- en Speluitleen van Vlaardingen in Beweging.

“We zijn erg blij dat de Smoothiefiets nu in de regio te verkrijgen is. We proberen de omgeving van kinderen structureel gezonder te maken. Van opvang, tot onderwijs, maar ook bij (jeugd)evenementen. De JOGG-Smoothiefiets is een leuke en makkelijke manier om organisatoren te helpen om hun evenementen iets gezonder te maken”, aldus JOGG-regisseur Jasper Oomen.

Voor de verhuur van de fiets, wordt samengewerkt met MySmoothiefiets. Yorrick van de Burg legt uit: “Met onze smoothiefietsen bedienen we momenteel vooral de regio Leiden. Met deze samenwerking verstevigen wij onze positie in de omgeving Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis”.

Smoothiefiets huren

De Smoothiefiets is te huur via de Sport- en Speluitleen van Vlaardingen in Beweging. Meer informatie is te vinden op www.stichtingvib.nl/smoothiefiets of via 010-3132778.

Alle hulp is welkom,
in welke vorm dan ook ...