Avond4Daagse Home Edition!

Woensdag 17 juni 2020

Vanwege de Coronamaatregelen wordt er dit jaar geen reguliere versie van de Avond4Daagse gehouden. Om ouders en kinderen toch in beweging te krijgen, is er een alternatieve versie bedacht: de Avond4Daagse Home Edition. Gemeente Vlaardingen heeft zich hier ook voor opgegeven en Vlaardingers kunnen dus ook meedoen!

Wat houdt het precies in? Je loopt de Avond4Daagse vanuit je huis en je kunt hier zelf een route voor bedenken. Na aanmelden krijg je een eRoutes account en kun je de daarbij behorende app downloaden. Zo kun je routes intekenen die je wilt gaan lopen. Als je dit 4 dagen hebt gedaan, ontvang je een medaille. Net als de echte Avond4Daagse dus!

Wat informatie op een rijtje:

  • Meedoen kan tussen 1 juni en 31 augustus. Let op: tussen de eerste en de vierde dag mogen wel maar maximaal twee weken zitten. Je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen, overdag of in het weekend mag ook.
  • Je kunt kiezen uit het lopen van 2,5 - 5 of 10 km.
  • Deelname kost €5,-. 
  • Inschrijven kan via de website van de Avond4Daagse of door de QR-code op onderstaande flyer te scannen. 
  • Je kunt evt. ook doneren aan het Reumafonds. Door mee te lopen en te doneren aan ReumaNederland draag jij bij aan dit onderzoek, zodat kinderen met jeugdreuma snel het juiste medicijn krijgen.
Jij loopt toch ook mee?!

Avond4Daagse Home Edition!