Eerste coalitieoverleg Kansrijke Start

Donderdag 16 december 2021

Dinsdag 14 december vond het eerste overleg van de Vlaardingse coalitie van het programma Kansrijke Start plaats. Helaas online, maar wel met als resultaat dat de organisaties elkaar hebben leren kennen en dat er veel ervaringen zijn gedeeld. Uit de cijfers en ervaringen blijkt dat (nog) niet alle kinderen in Vlaardingen een kansrijke start hebben. Des te meer reden om de handen ineen te slaan en het medisch en sociaal domein rondom deze kinderen nog meer met elkaar te verbinden. Alle deelnemende organisaties hebben aangegeven een grote meerwaarde te zien in het programma en in het nieuwe jaar zullen er dan ook acties en doelen worden opgesteld.

De volgende organisaties zijn inmiddels aangesloten: Gemeente Vlaardingen, Kraamzorg de Bakermand, Verloskundigenpraktijk de Luiermand, Franciscus Gasthuis & Vlietland, CJG Vlaardingen, Wijkteams Vlaardingen, Integrale Vroeghulp (MEE), Stichting Aanzet.

Wil jij als organisatie ook aansluiten bij de Vlaardingse coalitie van Kansrijke Start? Laat dit dan weten via annemarie@stichtingvib.nl.

Eerste coalitieoverleg Kansrijke Start