Nationaal Schoolontbijt

Met de hele school gezellig en gezond ontbijten, hoe leuk is dat! Elk jaar vindt begin november de 'Week van het Nationaal Schoolontbijt' plaats, waarin er landelijk extra aandacht wordt gegeven aan het belang van ontbijten. Als JOGG Vlaardingen doen wij hier ook elk jaar aan mee. 

Aanmelden
Als school kun je je (voor eind juni!) aanmelden voor deelname aan het Nationaal Schoolontbijt. Dit jaar (2020) vindt de week plaats van 2 t/m 6 november. Als school kies je zelf een ochtend in die week, waarop je met z’n allen wilt ontbijten en de ontbijtpakketten worden vooraf afgeleverd op school. Voor deelname wordt er een symbolisch bedrag gevraagd van €0,57 cent per ontbijt. 

Aanmelden kan via de website van het Nationaal Schoolontbijt

Burgemeestersontbijt 
In Vlaardingen wordt ieder jaar ook een heus burgemeestersontbijt georganiseerd. Uit de Vlaardingse deelnemers van het Nationaal Schoolontbijt wordt een klas van één school gekozen om te komen ontbijten op het Stadhuis. De burgemeester en een aantal wethouders sluiten ook bij dit ontbijt aan en gaan met de kinderen in gesprek over alles wat hen bezig houdt. Uiteraard is dit ontbijtje volledig gezond! 

Benieuwd hoe het ontbijt er voorgaande jaren uitzag? Bekijk dan de onderstaande filmpjes. 

Burgemeestersontbijt 2019:


Burgemeestersontbijt 2018:

Delen