Nieuwsbrief september

Dinsdag 17 september 2019

Nieuwsbrief JOGG-Vlaardingen
View this email in your browser

Nieuwsbrief JOGG Vlaardingen
Via deze nieuwsbrief brengen wij u graag op de hoogte van de activiteiten en ontwikkelingen binnen JOGG Vlaardingen. De nieuwsbrief wordt enkele keren per kalenderjaar verspreid. Voor het volledige aanbod van activiteiten en projecten bezoekt u de website en/of volgt u de Facebookpagina.
Nieuwe website
De afgelopen tijd is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website voor JOGG Vlaardingen. Op deze nieuwe website zijn onze sociale media kanalen (Twitter, Facebook, Youtube en Instagram) leidend en wordt de gebruiker voorzien van het laatste nieuws over de gezonde leefstijl in Vlaardingen. Ook is er meer te vinden over de aanpak van JOGG, onze diensten, thema's en supporters. Nieuwsgierig? Klik dan hier.
JOGG stagiaires gestart!
Woensdag 4 september zijn 4 studenten van het Lentiz | Life College - opleiding Food & Lifestyle gestart met hun stageperiode bij JOGG Vlaardingen! Benieuwd naar wat we deze bijeenkomst gedaan hebben? Zie dan de website.
EU Schoolfruitregeling 2019-2020
Vandaag (13 sept) is de laatste dag om als school in te schrijven voor het EU Schoolfruit - en groenteprogramma. Scholen ontvangen 20 weken lang 3 porties groente en fruit per leerling, gefinancierd door de EU. Een mooie kans!

Kraanwaterdag
Op woensdag 25 september is het 'Kraanwaterdag'. Door mee te doen aan Kraanwaterdag 2019 start jouw school het nieuwe schooljaar goed: meer kraanwater drinken in plaats van gezoete drankjes. Interesse? Klik dan hier
Gezonde sportkantine
Sporten is gezond! Gezond aanbod in eten en drinken in de sportkantine hoort daar ook bij! JOGG Vlaardingen helpt, samen met Team:Fit, verenigingen de stap te zetten naar een gezonde(re) kantine. Ook deze stap zetten? Kijk dan voor meer info op deze website
Plan van aanpak JOGG
Naast de website wordt er bij JOGG ook gewerkt aan een nieuw plan van aanpak voor 2020-2023. Dit plan beschrijft de gezondheidssituatie in Vld, de organisatiestructuur en doelstellingen voor de komende 3 jaar.
Subsidieregeling watertappunten
Om het waterdrinken op scholen te stimuleren is er nu de Subsidieregeling watertappunten. Basisscholen kunnen een financiële tegemoetkoming krijgen voor een watertappunt op het schoolplein. Aanmelden kan tot 14 oktober. Zie de website voor meer info.
Schoolkantine brigade
Ook dit schooljaar gaat de schoolkantine brigade weer op pad om schalen uit te reiken voor gezonde schoolkantines. Wilt u ook zo'n zilveren of gouden schaal ontvangen? Kijk dan hier welke stappen de school moet zetten.
Vrijwilligersmarkt 2019
Op 26 september 2019 staat JOGG Vlaardingen op de vrijwilligersmarkt in Schiedam. Op deze markt hopen we in contact te komen met potentiële vrijwilligers voor onze JOGG-waterbar. Komt u ook? Meer informatie is te vinden op deze website
Agenda
September
Woe 18 - Vaccinatiemiddag CJG
Vrij 20 t/m zo 29 - Nationale Sportweek

Woe 25 - Kraanwaterdag
Do 26 - Vrijwilligersmarkt Schiedam
Oktober
Do 3 - Sportieve dag IKC Het Spectrum
Zo 6 - Urban Haring Run

 
JOGG-Vlaardingen
Email
Twitter
Facebook