Ontdek de wereld van kraanwater


JOGG Vlaardingen supporter Evides biedt gastlessen en lesmateriaal aan om leerlingen meer te leren over kraanwater. Het digitale educatieaanbod bestaat uit een gastles en lesmateriaal. Het is interactief en breed inzetbaar.

Gastles
Bij voorkeur start een medewerker van Evides met een interactieve les in uw klas van 60 minuten. Hun gastdocent vertelt van alles over de wereld van kraanwater: hoe gezond en duurzaam het is en hoe het drinkwaterproces van bron tot kraan in elkaar steekt. Ook gaat hij/zij met de kinderen aan de slag met leuke opdrachten, waaronder een waterproef.

Geïnteresseerd in een gastles van Evides? Deze kan rechtstreeks worden aangevraagd via deze pagina, maar ook door eerst met JOGG Vlaardingen contact op te nemen. Dat laaste kan via info@joggvlaardingen.nl

Lesmateriaal
Als docent kunt u aanvullend het thema verder onder de aandacht brengen met één of meerdere vervolglessen uit de educatietoolkit die Evides speciaal voor dit programma heeft opgesteld. De inhoud van dit educatiepakket vind je op de website van Evides.

Waterproefjes en quiz
Naast de gastlessen en het lesmateriaal biedt Evides ook verschillende speelse materialen aan, als bijvoorbeeld waterspelletjes en quizzen. Zie hier voor verschillende voorbeelden.

Delen