Start tweede ronde Ommetje competitie!

Woensdag 5 mei 2021

De tweede ronde van de Ommetje competitie is van start gegaan! Deze ronde is iets anders dan de eerste ronde, want de competitie bestaat dit keer uit twee groepen. Zo blijft iedereen gestimuleerd op zijn of haar eigen niveau. 

Groep 1: De competitie groep - VlaardingersCOM
In deze groep doe je mee wanneer je prestatiegericht bent en strijdt om de winst.
De code voor deze groep is F6LTW

Groep 2: De recreatie groep - VlaardingersREC
In deze groep doe je mee wanneer je het vooral leuk vindt om te wandelen, maar niet bezig bent met zoveel mogelijk punten halen.
De code voor deze groep is 9PWPE

5 mei
Op woensdag 5 mei start om 10 uur de tweede Vlaardingse Ommetje-competitie. #TeamViB zal van 13:00 tot 15:00 in Park ‘t Hof staan om beweegplattegronden uit te delen. Op de beweegplattegrond vind je in elke wijk leuke routes van 1-2,5e kilometer: ideaal voor een Ommetje! Voor de fanatiekelingen vind je op de beweegplattegrond ook routes met een langere afstand van 5 kilometer. Zo kun je niet één, maar twee ommetjes lopen!

App
Wil weten hoe de app werkt? We hebben een handleiding gemaakt die je via deze link kunt bekijken. Hierin wordt ook beschreven hoe je je kunt aanmelden voor een team.

Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@joggvlaardingen.nl, of kijk op de website of social media kanalen van JOGG Vlaardingen of Vlaardingen in Beweging.  

In welke groep ga jij meedoen? 

Start tweede ronde Ommetje competitie!